VD och Styrelse


Namn
Peter Wendel
Roll VD
Född 1962
Om Peter har lång och gedigen erfarenhet från entreprenörskap inom mjukvaruutveckling och andra delar av tech-branschen. Han har mer än 35 års erfarenhet av företag i startup-skedet av utvecklingen från roller som innovatör, entreprenör, anställd VD och grundare och har därutöver coachat och gett råd till ett stort antal bolag i ett tidigt utvecklingsskede.

Han har även erfarenhet av styrelsearbete i noterade bolag, bland annat som styrelseordförande i Appspotr (noterade på Spotlight).
Andra uppdrag Styrelseordförande i Appspotr, AxTech, DoubleSearch och Hoodin. Flera andra styrelseuppdrag.
Innehav i CapSek Via sitt ägande i EkapAif AB.


Namn
Gunnar Jardelöv
Roll Styrelseordförande
Född 1947
Om Gunnar är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och har tidigare arbetat inom bl.a. Jonseredskoncernen, Almedahlkoncernen och Stenakoncernen. Han har mångårig erfarenhet av styrelsearbete för en rad olika börsbolag inom olika branscher.
Andra uppdrag Styrelseordförande Seamless Distribution Systems. Flera andra styrelseuppdrag.
Innehav i CapSek 0 aktier


Namn
Thomas Dahlin
Roll Styrelseledamot
Född 1982
Om Thomas Dahlin är Postgraduate in European Management vid École de management de Normandie i Frankrike och har tidigare arbetat som managementkonsult i Europa och inom EU.
Andra uppdrag Managing Partner för AIF Management, vice VD för Plain Capital Asset Management Sverige och styrelseordförande i AIFM Group. Flera andra styrelseuppdrag.
Innehav i CapSek 0 aktier


Namn
Martin N Larsson
Roll Styrelseledamot
Född 1975
Om Martin har drygt 20 års erfarenhet från bank och finans. Under 2008-2017 var han ansvarig för etableringen av Mangold Fondkommission AB:s värdepappershandel. Under 2017 tillträdde han som Head of Treasury samt Investor Relations på Seamless Distribution Systems AB där han sedermera kom att köpa ut dotterbolaget Seqr Group AB. Martin är idag grundare och vice VD i Glase Fintech AB som är moderbolag till Seqr Group AB.
Andra uppdrag Styrelseordförande i Appendo och vice VD och styrelseledamot i Glase Fintech.
Innehav i CapSek 0 aktier

KONTAKT

 

Box 11157,
404 24 Göteborg

Sverige

 

+46 (0) 733 13 00 95